Diari digital de la comarca de Sóller
Divendres, 18 de setembre de 2020   |   19:11
 
Enquesta  
Està massa inactiu el govern municipal de l’Ajuntament de Sóller?


No
 
La reunió s'ha celebrat avui migdia
20/11/2019 | 16:34
Principi d'acord amb l'aula del Port
saveu.cat

Ajuntament i pescadors han arribat a un principi d'acord amb el qual es garanteix la continuïtat de l'aula escolar de la Casa del Mar, que pertany a la Confraria, que aquesta entitat vol destinar als seus usos.

En una reunió celebrada avui, s'ha assolit aquest principi d'acord amb el qual es demanarà a la Conselleria d'Educació que planifiqui l'ampliació de l'escola Pere Cerdà del Port ocupant l'antiga oficina d'informació turística. Aquest espai, que actualment també s'empra com a aula, havia de quedar fora d'ús una vegada que es fes l'ampliació de l'escola en el moment en què s'ocupàs la totalitat de la Casa del Mar.

Si aquesta proposta no arriba a bon port, les parts manegen un "pla B", consistent en cedir l'antiga oficina turística als pescadors perquè hi habilitin el seu espai. En tots dos casos, els pescadors exigeixen garanties que no perdran els drets adquirits en el solar de la Casa del Mar ni en la sala que actualment és de la seva propietat.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a