El porter de l'equip solleric, Salvador Sastre en una treta de pilota.
12/12/2019 | 18:22
El Port guanya per golejada
SaVeu

Xus Brugos, el nou entrenador del C.F. Port de Sóller, es va estrenar dimecres amb una gran golejada per 5-0 aconseguida contra l’Espanya en el partit avançat a la jornada d’aquest proper cap de setmana. L’equip es va mostrar totalment superior al seu rival i va aconseguir la seva quarta victòria del curs.

Des del primer minut els sollerics dominaren el partit i anaren desgastant l’equip rival. Tot i que a la primera part el marcador no es va moure, el Port de Sóller va crear jugades de perill amb les internades que va protagonitzar per ambdues bandes del seu atac.

Ja a la segona part es varen comptabilitzar els cinc gols que pujaren al marcador. L’Espanya de cada vegada es mostrava més mermat. I quan va encaixar el primer gol es va venir avall i va demostrar una absoluta incapacitat per poder remuntar el partit. De fet, la seva única aproximació en tot el segon període es va produir quan el Port ja guanyava per un resultat de 2-0.

Marc Tovar va ser l’autor del gol que va obrir el marcador. Després, Pep Marquès, Iván Alfaro en dues ocasions i Julio Sena completaren la golejada més clara que ha aconseguit l’equip en les disset jornades de lliga que ha disputat.