Diari digital de la comarca de Sˇller
Diumenge, 23 de febrer de 2020   |   17:31
 
Enquesta  
Ha dĺacollir el camp Infante Lois un aparcament p˙blic de vehicles?


No
 
Un instant del taller de cuina
12/02/2020 | 16:36
El BotÓnic aposta per la gastronomia
saveu.cat

En el marc del cicle "De l'hort a la cuina", el Jardí Botànic va acollir dissabte un taller de gastronomia de la mà de Juan Antonio Fernández, que va ensenyar al públic diferents maneres de cuinar la farina elaborada amb blat de xeixa.

Molt públic va assistir a aquest taller promogut pel Jardí Botànic que forma part d'un cicle que tendrà una periodicitat mensual. De la mà de l'agrònom Llorenç Payeras i el cuiner solleric, el Jardí promou el cicle per donar a conèixer aspectes com el cultiu i el consum diferents productes que conrea la pagesia mallorquina. El proper mes tocarà el torn a un taller dedicat a la col borritxona.



Anterior Tanca SegŘent Compartiu-ho a