Diari digital de la comarca de Sóller
Dimarts, 19 de gener de 2021   |   09:51
 
Enquesta  
S’ha de fer l’edifici d’aparcaments del camí del Cingle, al Port?


No
 
La restauració de l’orgue parroquial tendrà el suport del Consell.
15/02/2020 | 07:30
Patrimoni ajudarà en la restauració de l’orgue
SaVeu

El Consell de Mallorca col.laborarà en la restauració de l’orgue de la parròquia de Sant Bartomeu després d’haver aprovat una partida de 740.000 euros que destinarà a la preservació del patrimoni eclesiàstic de l’illa.

Una de les actuacions que es finançaran amb aquesta línia d’ajudes hi figura la restauració de l’orgue parroquial, un element que va sofrir danys durant les obres de restauració de la teulada parroquial. Les filtracions d’aigua varen deixar inutilitzat l’instrument musical que ara la parròquia vol afrontar la seva reparació.

Una de les primeres actuacions que es duran a terme consistirà en dotar l’orgue amb unes noves bombes d’aire. Les que té instal.lades varen deixar de funcionar. La instal.lació dels mecanismes que impulsaran l’aire cap a les trompes permetrà avaluar els danys que té i, una vegada localitzats, es podran quantificar des del punt de vista econòmic.

La comissió mixta formada pel Bisbat i el Consell han acordat el llistat de projectes que s’executaran.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a