Diari digital de la comarca de Sóller
Dilluns, 17 de maig de 2021   |   21:16
 
Enquesta  
Quina és la millor ubicació per a la parada de bus?

Cetre
La carretera
 
La regulació amb zona blava abraçarà des de l’Albatros fins a Marineria.
14/02/2020 | 08:55
ORA a la zona de molls a partir de març
SaVeu

Les 150 places d’aparcament que hi ha a la zona portuària passaran a estar regulades per ORA a partir del mes de març. Ports de Balears ha adjudicat el servei i la concessionària activarà la regulació a principis del proper mes.
La zona regulada per zona blava abraçarà des de l’Albatros fins al moll de marineria. Passaran a ser places d’ORA els aparcaments que hi ha al tram final del carrer de la Marina, els que hi ha a cada costat del moll de ribera i els que es varen crear a l’explanada del moll de marineria. En total seran unes 150 places.

En properes setmanes, l’empresa concessionària procedirà a marcar les línies blaves i a col.locar els parquímetres, a fi i efecte que a partir de març pugui entrar en servei la regulació de les places, a l’igual que ja es fa a altres ports de gestió autonòmica com Pollença i Andratx. De fet, l’empresa que explota el servei a aquests dos ports és la mateixa que ho farà al Port de Sóller.

L’ORA funcionarà des de l’1 de març fins al 31 d’octubre, de dilluns a diumenge, de 9 a 14 hores i de 16 a 21 hores, com es duu a terme a Andratx, han precisat fonts consultades. Pel que fa a la tarifa, serà d’1’66 cèntims el minut, amb un màxim de dues hores.

Bonificació per usuaris

Els usuaris d’embarcacions que disposen de punt d’amarrament en base a les instal.lacions portuàries podran acollir-se a una tarifa bonificada, prèvia tramitació de la targeta corresponent.

Els qui no tendran cap tipus de bonificació seran els residents, que a partir del proper mes es quedaran sense places d’aparcament gratuït. La mesura afectarà en gran mesura als veïnats de la barriada de Santa Catalina, una zona de carrers estrets que fa impossible l’aparcament de cotxes a la via pública. A aquests residents se’ls aplicarà la tarifa general sense possibilitat de poder accedir a cap tipus de descompte.

Des de fa mesos, veïnats de la zona veuen amb preocupació la creació de la zona d’ORA que aquest setmanari ja va anunciar. L’Ajuntament no ha pres cap mesura per pal.liar la situació.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a