Diari digital de la comarca de Sóller
Diumenge, 9 d'agost de 2020   |   01:41
 
Enquesta  
Han d’acceptar els ajuntaments la proposta del Govern central de cedir el superàvit a canvi de poder-ne gastar el 35% durant 2020 i 2021?


No
 
Un cartell que aquests dies proliferen
20/03/2020 | 12:55
Tranquil.litat i confinament
saveu.cat

El dia ha arrancat amb normalitat a Sóller, el cinquè de confinament forçós, sense que s'hagin registrat incidències d'importància relacionades amb la crisi del coronavirus.

Fonts oficials de l'Ajuntament han informat que la jornada transcorr sense incidències. Agents de la Policia Local i de la Guàrdia Civil continuen patrullant pels carrers del municipi amb la finalitat d'assegurar l'aïllament domiciliari de la població. Els que poden sortir de casa ho fan per anar a les tendes, a comprar al diari o a la farmàcia, entre altres activitats permeses. La disciplina és la tònica dominant.

Mentre, la ciutadania mostra la seva faceta més humana. Cada dia a les 20 hores es senten mambelletes per molts racons de Sóller retent homenatge al personal sanitari. I també proliferen els cartells amb missatges positius amb el qual Sóller s'uneix per dir que "tot anirà bé".Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a