Diari digital de la comarca de Sˇller
Divendres, 3 d'abril de 2020   |   22:49
 
Enquesta  
Per quŔ respectes el confinament?

Per responsabilitat
Per evitar ser sancionat
 
Les cremes en zona urbana estan permeses
23/03/2020 | 15:33
DeiÓ permet les cremes controlades
saveu.cat

Els veïnats de Deià poden realitzar cremes controlades a jardins i finques agrícoles sempre i quan els titulars dels terrenys residesquin a la mateixa parcel.la.

A través d'una nota, el batle de Deià, Lluís Apesteguía, ha volgut aclarir als residents del seu municipi les diferents interpretacions que s'havien donat fins ara de l'ordre de no encentre foc que es va dictar la setmana passada. Després "d'haver aclarit" aquest tema amb la Conselleria de Medi Ambient i la Guàrdia Civil, el batle ha assenyalat que les cremes controlades en jardins privats situats a zona urbana es poden realitzar. També aquelles en terrenys agrícoles. Els focs es poden realitzar sempre que es facin dins la mateixa parcel.la on resideixen aquestes persones que encenen el foc. 

El que sí estan prohibides són les cremes en zones rústiques forestals, precisa el batle de Deià, qui recorda que s'han d'extremar les precaucions en els casos en que està permès encendre foc.

En el cas de Sóller, totes les cremes controlades estan prohibides segons afirma un comunicat difós per la Policia Local.Anterior Tanca SegŘent Compartiu-ho a