Diari digital de la comarca de Sóller
Dilluns, 25 de gener de 2021   |   07:52
 
Enquesta  
Hauria d’autoritzar el Ministeri de Defensa l’accés públic controlat al cim del Puig Major?


No
 
La patronal vol que l'ordenança estigui en vigor durant l'estiu.
27/03/2020 | 09:23
Els constructors insten a aprovar la normativa dels renous
SaVeu

La Patronal de Mestres d’Obra s’ha reunit amb representants de l’Ajuntament per demanar celeritat en els tràmits d’aprovació de l’ordenança de renous perquè estigui en vigor a l’estiu.

Salvador Amengual, president de la patronal, ha explicat que ha mantengut contactes amb el regidor d’Urbanisme, Jaume Bestard (PI) per presentar-li un llistat de propostes. Els mestres d’obra reivindiquen que l’Ajuntament seguesqui amb la tramitació de l’ordenança de renous “a fi de tenir-la aprovada de cara a l’estiu, perquè aleshores arribarà aquesta època i resultarà que no podrem fer feina”. Amengual ha explicat que empreses del sector han aturat voluntàriament la seva activitat durant l’Estat d’Alarma i tem que després durant l’estiu no puguin fer feina si s’aplica l’actual marc regulador dels renous a les obres. En el mateix sentit, els constructors han demanat a la Vila que el temps que es perllongui l’Estat d’Alarma no computi en la vigència dels permisos d’obra i que s’agilitzi la tramitació de les llicències d’obra menor.

Per altra banda, Amengual ha assenyalat que l’Ajuntament no pot decretar una aturada general de les obres a Sóller i que només les empreses ho poden fer a títol particular. La setmana passada la patronal havia demanat al municipi que decretàs la paralització de la construcció, que ha quedat descartada per raons legals.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a