Diari digital de la comarca de Sóller
Dilluns, 25 de gener de 2021   |   07:24
 
Enquesta  
Hauria d’autoritzar el Ministeri de Defensa l’accés públic controlat al cim del Puig Major?


No
 
L'Ajuntament ha incrementat els serveis de menjador a domicili.
27/03/2020 | 09:26
El servei de menjador a domicili, duplicat
SaVeu

Els Serveis Socials de l’Ajuntament de Sóller han incrementat els serveis de menjador a domicili fins al punt que en els darrers dies s’ha duplicat el número de serveis. A hores d’ara, més de trenta persones reben cada dia el menjar que els proporciona el municipi, segons ha explicat el regidor de Serveis Socials, Carlos Darder (PP).

L’increment de la demanda d’aquest servei s’emmarca en la crisi sanitària per coronavirus. Els destinataris són persones d’edat avançada que segueixen un confinament estricte en els seus domicilis, la qual cosa els impedeix sortir al carrer per anar a fer les compres habituals del seu menjar. També s’inclouen en aquest grup gent major, persones malaltes o sense recursos, o aquelles que viuen soles que no tenen possibilitat material de poder-se cuinar el dinar. També, presenten en comú que no solen tenir familiars que se’n facin càrrec, ha explicat Darder.

Demanda creixent

El regidor de Serveis Socials ha destacat que la demanda d’aquest servei “ha crescut espectacularment”, fins al punt que “cada dia els serveis van incrementant-se”. Les peticions que arriben a les Cases de la Vila es remeten als Serveis Socials, que després es sotmeten a valoració abans d’aprovar-los.

La crisi del coronavirus ha deixat en una situació més dèbil a les persones majors, als malalts i aquells ancians que viuen sols. Per ajudar-los, diferents institucions socials treballen per atendre les seves necessitats bàsiques.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a