Diari digital de la comarca de Sóller
Dilluns, 18 de gener de 2021   |   08:29
 
Enquesta  
S’ha de fer l’edifici d’aparcaments del camí del Cingle, al Port?


No
 
Una màquina excavadora treballant sobre l'espigó.
03/04/2020 | 08:42
Costes engrandeix l’espigó del Través
SaVeu

Demarcació de Costes està duent a terme els treballs d’engrandiment d’un dels espigons del passeig Es Través. Amb la utilització de maquinària pesada, es col.loquen roques sobre el llit de pedres existent per tal de donar més altura al mur.

Els treballs es varen aturar dimarts amb motiu de l’entrada en vigor de nomes mesures restrictives a l’activitat, que ha quedat limitada als serveis essencials.

Segons han informat fonts de l’Ajuntament, els treballs s’emmarquen en actuacions de manteniment que Costes tenia previst executar a la platja del Través, una zona on els temporals d’hivern han provocat danys, especialment amb la pèrdua de gran quantitat d’arena a la denominada platja d’Albacete.

Els treballs de la maquinària han cridat l’atenció a molts veïnats del Port en el decurs de la darrera setmana, ja que els treballs es varen iniciar sense pràcticament anunciar-ho.

La maquinària ha aplanat part de l’arena que s’havia mogut aquest hivern per poder accedir a l’espigó.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a