Diari digital de la comarca de Sóller
Dilluns, 12 d'abril de 2021   |   00:14
 
Enquesta  
Què s’ha de fer amb Aqualia?

Continuar amb la concessió
Prorrogar la concessió
Remunicipalitzar el servei
 
El centre estarà obert en el pont festiu
07/04/2020 | 15:42
El PAC, obert els dies festius
saveu.cat

La Conselleria de Salut i Consum ha informat aquest dimarts que Atenció Primària de Mallorca obrirà els 45 centres de salut de Mallorca el Dijous i el Divendres Sant, i també el Dilluns de Pasqua. La mesura es farà efectiva al centre sanitari de Sóller.

En una nota de premsa, la Conselleria ha detallat que estaran oberts des de les 08.00 fins a les 20.00 hores, com si fos un dia laborable. Dissabte i diumenge tendran els mateixos reforços que es van establir el cap de setmana passat.

Pel que fa a les unitats bàsiques de salut, estaran tancades des del Dijous Sant al Dilluns de Pasqua. Amb aquesta reorganització, la Gerència d'Atenció Primària de Mallorca i els equips directius dels centres de salut pretenen garantir una assistència de qualitat a la població que ho necessita.

D'aquesta manera, els dies 9, 10 i 13, en tots els centres de salut de l'illa hi haurà un equip format per personal mèdic, d'infermeria i d'admissió.

Cada centre ha de cobrir l'atenció pediàtrica fins a les 15.00 hores -com un dia laborable- i en els casos on això no sigui possible es prestarà l'atenció als menors en els Serveis d'Urgències d'Atenció Primària (SUAP).

També treballaran en horari habitual les llevadores, el personal tècnic de cures auxiliars d'infermeria, les gestores de casos o el personal farmacèutic d'atenció primària, entre d'altres.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a