Diari digital de la comarca de Sóller
Divendres, 18 de setembre de 2020   |   18:11
 
Enquesta  
Està massa inactiu el govern municipal de l’Ajuntament de Sóller?


No
 
La població ja pot sortir a l'hora que vulgui
18/05/2020 | 08:58
Sóller s'allibera de les franges horàries
saveu.cat

A partir d'aquesta setmana els sollerics podran sortir al carrer a l'hora que vulguin. D'aquesta manera es dona una passa més en el procés de desescadala després que el Govern central hagi canviat de criteri permetent que els nuclis poblacionals menors de 10.000 habitants quedin exclosos de la regulació per franges horàries.

Si fins ara els residents del Port, l'Horta i Biniaraix (a Sóller) i els de Deià i Fornalutx ja podien sortir al carrer sense haver de mirar el rellotge, tant aviat com es publiqui l'ordre ministerial se li sumaran els veïnats que resideixen al casc urbà de Sóller. Per tant, deixarà de tenir vigència la norma que establia els horaris per menors de 14 anys, adults i gent major.

El casc urbà de Sóller té una població de 9.065 habitants, una xifra per davall dels 10.000 que estableix el Govern de Pedro Sánchez per aplicar les sortides horàries al carrer. El Govern segueix recomanant tenir cura de la higiene personal i el distanciament social.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a