Diari digital de la comarca de Sóller
Dilluns, 17 de maig de 2021   |   22:29
 
Enquesta  
Quina és la millor ubicació per a la parada de bus?

Cetre
La carretera
 
Ciutadans caminant pel carrer de Sa Lluna.
22/05/2020 | 10:30
Vals per ajudar els restaurants
SaVeu

L’Ajuntament de Sóller llançarà en els propers dies uns bons denominats “Restauracomerç” que tendran com a finalitat potenciar el sector de bars, cafeteries i restaurants del municipi a través del petit comerç. La regidoria de Promoció Econòmica, preveu treure 700 bons de 10 euros cada un, que suposaran una “inversió directa” de 7.000 euros a les botigues.

El regidor Sebastià Aguiló (Cs), ha explicat que aquesta iniciativa “pretén ser una injecció directa a Sóller perquè fomentarà les compres al petit comerç i al sector de la restauració”.

Els vals tendran un valor de 10 euros. Les botigues els distribuïran entre els seus clients en funció les compres que realitzin (cada establiment ho decidirà). Els bons seran canviables a bars, cafeteries i restaurants de Sóller per fer consumicions amb el valor recollit amb el val de regal.

Aguiló estudia realitzar una promoció a la inversa. És a dir, crear uns altres bons a distribuir al sector de la restauració perquè els beneficiaris puguin realitzar compres a les botigues del municipi. Aquesta opció, no obstant, es troba en fase d’estudi tècnic, ha explicat el regidor.

El “Restauracomerç” començaran a circular a partir dels propers dies tan aviat el departament d’Aguiló hagi conclós el procés administratiu que permeti articular legalment l’entrega dels bons regal.

Aguiló ha defensat aquest producte promocional “com una eina que pretén dinamitzar el comerç local”, ja que creu que “a més de cafeteries i restaurants, també es potencia el consum a les botigues de Sóller ja que els clients rebran un regal amb les seves compres”. La activació serà “imminent” tan aviat obtengui el vist-i-plau dels serveis administratius municipals i de la tresoreria municipal perquè tengui “cobertura legal i econòmica”.

La iniciativa s’emmarca en els plans de dinamització que promou la regidoria de Promoció Econòmica, ja que el titular d’aquest departament considera que “serà una injecció directa per als sectors implicats”.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a