Diari digital de la comarca de Sóller
Diumenge, 9 d'agost de 2020   |   02:21
 
Enquesta  
Han d’acceptar els ajuntaments la proposta del Govern central de cedir el superàvit a canvi de poder-ne gastar el 35% durant 2020 i 2021?


No
 
La plaça del Mercat, coberta per uns tendals
03/06/2020 | 16:10
Torna el 'mercadillo'
saveu.cat

El mercadet setmanal torna a partir d'aquest dissabte. Ho farà amb alguns canvis respecte la composició que venia sent habitual fins que es va haver de suspendre quan es va declarar l'estat d'alarma per la crisi del coronavirus.

El proper dissabte s'instal.laran el 50% de les paradetes, mentre que la setmana propera ho farà el 50% restant. Els venedors ambulants es podran instal.lar en setmanes alternes fins que retorni la normalitat, segons ha informat el regidor de Promoció Econòmica, Sebastià Aguiló.

La reducció del número de paradetes en relació al que venia sent habitual radica en el fet que a partir d'ara hauran de tenir més espai per tal de garantir la distància de seguretat entre les persones. Per altra banda, a partir d'aquest dissabte s'aixeca el límit d'aforament a l'interior del mercat municipal, ha explicat Aguiló.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a