Diari digital de la comarca de Sóller
Divendres, 25 de setembre de 2020   |   08:44
 
Enquesta  
Hauria de convertir-se en pública la residència d’ancians de Sóller?


No
 
El temple s'ha equipat amb un batiport per al portal major.
05/06/2020 | 09:51
Rentada de cara a la Parròquia del Port
J.M./G.M.

Les setmanes de confinament han retut. Moltes han estat les persones que han posat ordre a ca seva i que han aprofitat el temps ociós per fer aquelles feines endarrerides que mai s’acabaven de materialitzar.
Una cosa similar ha passat en l’àmbit eclesial, concretament al Port de Sóller, on el temple encara aquests dies la recta final d’una rentada de cara molt intensa que el prevere Miquel Mulet pretén inaugurar oficialment per les festes de Sant Pere, i que en uns dies més estarà ja completament enllestit.
El que més crida l’atenció de la nova fisonomia de Sant Ramon de Penyafort és el batiport de fusta del portal major. Es tracta d’una peça dissenyada per l’arquitecte Joan Soler i executada per la fusteria Marcús. Crida l’atenció per la seva senzillesa i línies paral.leles que des de fora deixen entreveure l’interior de l’església amb ratxilleres verticals i un dibuix en forma de creu.
Alhora, el voluntari Pep Munar ha procedit a restaurar els tres retaules del temple, tant la part de pintura com la de fusta, i ha redecorat diferents espais amb mobles que es trobaven en desús. També ha reordenat altres espais com la sacristia o el pati del darrere i procedeix a revisar tota la part d’indumentària, alguna de la qual es trobava en mal estat.
Aquestes setmanes d’inactivitat també s’han aprofitat per realitzar als laterals de l’altar major per llevar humitats.
La Parròquia de Sant Ramon de Penyafort ha dedicat 25.000 euros a la rentada de cara que és a punt de culminar aquests dies.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a