Diari digital de la comarca de Sóller
Diumenge, 9 d'agost de 2020   |   02:25
 
Enquesta  
Han d’acceptar els ajuntaments la proposta del Govern central de cedir el superàvit a canvi de poder-ne gastar el 35% durant 2020 i 2021?


No
 
El camp Infante Lois obrirà dilluns.
06/06/2020 | 06:04
Les instal.lacions esportives recuperen la normalitat
SaVeu

El camp d'esports Infante Lois i el camp de tir de fona Jaume Oliver són les instal.lacions que des del proper dilluns es sumen a la desescalada. Ambdues obriran les portes perquè els sollerics hi puguin accedir de nou per a la pràctica esportiva.

Al camp Infante Lois s'hi permetrà la pràctica de l'atletisme, la petanca i el vòlei platja. La regidoria d'Esports té previst col.locar cartells informatius amb les mesures d'higiene i de distanciament que han de seguir els seus usuaris. L'única restricció que s'està estudiant en aquesta instal.lació és la utilització de la nova pista de bàsquet que s'ha remodelat durant els tres darrers mesos.

El camp de tir de fona Jaume Oliver ja està a la disposició dels seus usuaris. El Club Ciclista Defensora Sollerense (CCDS), com a entitat que gestiona aquesta instal.lació, serà l'encarregat de controlar l'accés dels usuaris, de garantir que es mantengui el distanciament entre persones i que s'apliquin mesures d'higiene per evitar contagis.

La piscina municipal d'Es Puig, per la seva banda, encara no permetrà l'accés. Segons ha informat l'empresa concessionària, les instal.lacions es troben totalment preparades per acollir usuaris i s'ha dissenyat un pla de seguretat per garantir un aforament limitat, la distància entre persones i la desinfecció periòdica. A hores d'ara, l'empresa està a l'espera de conèixer la legislació que s'aplicarà en Fase 3 i quines restriccions haurà de complir com a instal.lació esportiva.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a