Diari digital de la comarca de Sóller
Diumenge, 9 d'agost de 2020   |   02:08
 
Enquesta  
Han d’acceptar els ajuntaments la proposta del Govern central de cedir el superàvit a canvi de poder-ne gastar el 35% durant 2020 i 2021?


No
 
La bandera blava del Port de Sóller
09/06/2020 | 15:39
Sóller revalida la bandera blava
saveu.cat

Per catorzè any consecutiu, les instal.lacions portuàries del Port de Sóller lluiran el distintiu de qualitat de la bandera blava, després que avui s'ha donat a conèixer el llistat de ports i platges que podran issar aquest disntintiu durant la temporada de 2020.

Balears lluirà aquest estiu un total de 54 banderes blaves (38 en platges, 13 en ports esportius i 3 en embarcacions turístiques sostenibles).

Espanya ha obtingut un total de 688 banderes blaves (589 platges, 98 ports esportius i cinc en embarcacions turístiques sostenibles) que onejaran a partir de juny al litoral espanyol, el que suposa 19 més que l'any passat, sent la Comunitat Valenciana líder en nombre de platges amb bandera blava aquest any, encara que l'augment més significatiu es produït a Andalusia.

D'aquesta manera, Espanya, amb 23 platges més i 4 ports menys, manté el seu lideratge internacional ininterromput des de 1987. Encara que més de 100 banderes blaves porten lluint a Espanya més de deu anys, deu platges espanyoles estrenen aquest estiu la seva ensenya.

De les Banderes Blaves concedides, Espanya manté un percentatge al voltant del 15%. Així, tot i que només en una de cada cinc (18,4%) de les platges espanyoles onejarà aquest estiu la Bandera Blava, al voltant d'una de cada set banderes blaves que onegi al món ho farà al litoral espanyol.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a