Diari digital de la comarca de Sóller
Dissabte, 19 de juny de 2021   |   04:48
 
Enquesta  
Quin és el partit que ho fa millor aquesta legislatura a Sóller?

PP
Més
PSOE
Sebastià Aguiló
Unidas Podemos
El Pi
 
La pregonera de les festes d'enguany.
12/06/2020 | 08:55
Maria Ignàsia Pérez obri dijous les festes de Deià
J.V.

Deià iniciarà dimecres unes festes patronals de Sant Joan adaptades a la nova realitat. L’Ajuntament ha ideat un nou format de celebracions d’acord a la normativa sanitària vigent que permetrà que els deianencs puguin gaudir de les celebracions estivals.

Maria Ignàsia Pérez serà l’encarregada de protagonitzar l’acte solemne d’obertura de les festes. L’Ajuntament li ha encomanat la lectura del pregó a una persona que durant tota la seva vida ha estat molt lligada a la història de Deià. Docent de professió va exercir a l’escola del poble durant 28 anys (des de 1985 a 2013), essent la directora del centre en dues etapes. També va ser regidora per Agrupació DEIA entre els anys 2005 i 2009.

El pregó es llegirà el proper dijous 18 de juny a partir de les 22 hores. L’acte es desenvoluparà a l’amfiteatre Joan Mas i comptarà també amb un concert a càrrec del grup Los Rabinovich. El dia abans, a partir de les 17 hores, es donarà el sus a les festes amb l’enramada de carrers, la repicada de campanes i la penjada de banderes.

Festes amb mesures de seguretat

Els actes que conformen el programa de les festes patronals vendran marcats per les mesures que l’Ajuntament s’ha vist obligat a incloure. En aquest sentit, tal i com ha explicat el batle, Lluís Apesteguia, tots els actes es faran amb els assistents asseguts, per tal de garantir el distanciament entre persones, i també amb un aforament limitat. De fet, per controlar el nombre de persones que accedeix a cada acte serà necessari que els deianencs disposin d’un tiquet d’accés que proporcionarà l’Ajuntament de manera gratuïta a cada un d’ells.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a