Diari digital de la comarca de Sóller
Dissabte, 19 de juny de 2021   |   04:54
 
Enquesta  
Quin és el partit que ho fa millor aquesta legislatura a Sóller?

PP
Més
PSOE
Sebastià Aguiló
Unidas Podemos
El Pi
 
El pas del rector amb la Custòdia durant la processó.
14/06/2020 | 12:57
Una Corpus amb limitacions
G.M.

Ni catifes de pètals de flors, ni processó, ni pal·li. La festa del Corpus Cristi s'ha celebrat avui diumenge amb les limitacions pròpies d'aquest temps de desconfinament. Així i tot ha estat la celebració eucarística més concorreguda dels darrers temps, a excepció d'algun dels funerals que també es comencen a celebrar.

La festa del Cos de Crist, presidida per primera vegada pel rector Eugeni Rodríguez, s'ha celebrat amb màxima solemnitat i continua tot l'horabaixa amb les portes del temple parroquial obertes i exposició del Santíssim a l'altar major.

Al terme de la missa s'ha celebrat per l'interior de l'església una breu processó encapçalada per l'estendart de l'Adoració Noctura, un moviment que aquests dies celebra el seu centenari, i per una representació de la comunitat cristiana formada pels presidents de les confraries de la Setmana Santa. Tancava la comitiva el rector amb la custòdia i el Cos de Crist al seu interior. En arribar de nou a l'altar major ha procedit a realitzar la bendició solemníssima, pròpia d'aquesta jornada.

La jornada ha coincidit amb el dia dedicat a Càritas, i el rector Eugeni Rodríguez ha aprofita l'ocasió per informar que més de 350 famílies reben el suport dels vountaris de Càritas i Acció Social. Ha aprofitat per dir que aquest moviment "no es penja medalles" i que als mitjans de comunicació solen sortir les institucions amb les quals estan coordinats, però no els parroquials.

A la vegada ha explicat que l'alt volum de demandes ha obligat a traslladar el Rebost de l'antiga escola d'Es Fossaret fins al Centre Parroquial Victòria, ja que actualment es necessita més espai per poder treballar amb comoditat.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a