Diari digital de la comarca de Sóller
Dissabte, 19 de juny de 2021   |   05:13
 
Enquesta  
Quin és el partit que ho fa millor aquesta legislatura a Sóller?

PP
Més
PSOE
Sebastià Aguiló
Unidas Podemos
El Pi
 
Els promotors de la iniciativa, Tramuntana en Color
17/06/2020 | 15:49
Balcons a tot color
saveu.cat

L'associació Tramuntana en Color vol tenyir Sóller amb la bandera multicolor de l'arc de Sant Martí amb motiu de la celebració del Dia de l'Orgull Gai. I per això, aquesta entitat sollerica ha fet una crida a una festa de "balcons solidaris, balcons a tot color" col.locant la bandera multicolor a les balconades.

A través d'un comunicat, l'associació insta a "a omplir la vall, els carrers i les nostres places d’alegria, festa i color, moltíssim color" i per aixó "convidam a tots del nostre entorn a unir-se en pro del col.lectiu LGBT+ en el 2020 en una festa de balcons solidaris, balcons a tot color".

Des de Tramuntana en Color afirmen que “entenem la diversitat com una riquesa, una cosa de la qual tots hem de sentir-nos orgullosos i que mereix ser celebrat per tots els nostres veïnats. Volem que hi hagi una bandera alegre en cada balcó, un arc de Sant Martí d'esperança en cada finestra”, i per això insten a commemorar "junts, una autèntica Tramuntana amb Orgull i la lluita per un món millor de diversitat, diversitat que ens enriqueix a totes i tots. Un món de diversitat simbolitzat per la bandera de l’arc de Sant Martí.”

La finalitat d'aquesta iniciativa és la de “visibilitzar la gran varietat d’universos que conviuen en el nostre petit món i, sobretot, festejar, en el nostre cas, les múltiples maneres de ser, estimar i de desitjar", conclou el comunicat.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a