Diari digital de la comarca de Sóller
Dissabte, 19 de juny de 2021   |   04:10
 
Enquesta  
Quin és el partit que ho fa millor aquesta legislatura a Sóller?

PP
Més
PSOE
Sebastià Aguiló
Unidas Podemos
El Pi
 
Imatge de la Fira de la Taronja de l’any 2019, la darrera celebrada.
19/06/2020 | 12:48
La Vila suspèn totes les fires de promoció
SaVeu

Sóller suspendrà totes les fires de promoció previstes per al present exercici com a conseqüència de la crisi sanitària per coronavirus i per tal de traspassar les partides pressupostàries previstes a altres despeses derivades de la pandèmia.

El regidor de Promoció Econòmica, Sebastià Aguiló (Cs), ha afirmat que “després d’una crisi que ha deixat gairebé a 30.000 morts al nostre país, creim que aquestes fires s’han de posposar”. El departament ja dóna per fet que totes aquestes fires no es realitzaran fins al proper any. “Tot el que es pugui posposar es passarà a l’exercici vinent”, ha assegurat Aguiló, que ha afegit que tots els diners previst destinar a aquestes fires es dedicaran a altres prioritats municipals, especialment les relacionades amb els serveis socials, amb la finalitat d’atendre les necessitats de la població i l’allau de peticions d’ajuda que ha rebut l’Ajuntament.

El calendari de fires de promoció s’hauria d’haver iniciat amb la Fira de la Taronja, un esdeveniment que l’estat d’alarma va obligar a suspendre en el mes de març. Es passa a l’any que ve la Fira de la Gamba prevista per a la tardor, la Fira Agrícola i la que tenia per objectiu promocionar la gastronomia local.

Trobada d’Havaneres

Per la seva banda, la Fira de la Mar, que organitza anualment el Consell de Mallorca al Port de Sóller, la seva suspensió o manteniment dependrà de la institució insular, mentre que també està pendent d’aclarir si finalment hi haurà Trobada d’Havaneres en el mes de setembre.

A més de les fires temàtiques de promoció, també ja es dóna per fet que enguany el Port de Sóller es quedarà sense les seves festes patronals per Sant Pere. L’organització preveu reduir el programa d’actes a la missa i la processó marinera. De la mateixa manera, i a costa de futurs esdeveniments, es troben les festes patronals de Sant Bartomeu de Sóller que se celebren a finals del mes d’agost.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a