Diari digital de la comarca de Sóller
Dilluns, 17 de maig de 2021   |   22:05
 
Enquesta  
Quina és la millor ubicació per a la parada de bus?

Cetre
La carretera
 
Les revisions es faran al pàrquing de Son Angelats
23/06/2020 | 15:50
La ITV per motos retorna el juliol
saveu.cat

Els titulars de motocicletes i ciclomotors podran passar la inspecció tècnica dels seus vehicles a Sóller, evitant desplaçaments a Palma, a partir del juliol. De fet, dia 1 la unitat mòbil de la ITV es desplaçarà a la vall per realitzar les primeres inspeccions periòdiques.

El regidor de Governació, Carlos Darder, ha informat que la unitat es desplaçarà a Sóller quinzenalment, s'atendran en cada tongada un màxim de 40 vehicles i que el lloc on es realitzarà la inspecció serà l'aparcament del pavelló poliesportiu de Son Angelats.

La iniciativa és fruit dels ajuntaments de Sóller i Fornalutx que han arribat a un acord amb el Consell, responsable de la ITV a Mallorca. D'aquesta manera, en cada remesa es podran inscriure un total de 35 motocicletes empadronades a Sóller i altres 5 corresponents a Fornalutx.

En els propers dies, Governació i Policia Local habilitaran un sistema en línia perquè els conductors puguin apuntar-se a la llista. Darder ha afirmat que "passar la ITV a Sóller era una vella reivindicació que evita molts desplaçaments a Palma, especialment de gent jove i majors, per passar la inspecció a les seves motos".Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a