Diari digital de la comarca de Sóller
Dilluns, 18 de gener de 2021   |   08:34
 
Enquesta  
S’ha de fer l’edifici d’aparcaments del camí del Cingle, al Port?


No
 
ls membres de la direcció del clúster Sóller Bon Dia.
26/06/2020 | 10:59
Les jornades de la taronja, pel juliol
SaVeu

Tornen les Jornades Gastronòmiques de la Taronja. El clúster empresarial Sóller Bon Dia ha acordat impulsar aquesta activitat amb la finalitat de dinamitzar el sector de la restauració de Sóller després d’haver acabat el període d’estat d’alarma.

La directiva del clúster es va reunir dimarts amb la finalitat de posar en marxa aquesta iniciativa que inicialment es va programar pel mes de març juntament amb la Fira de la Taronja. L’esclat de la pandèmia, emperò, va impedir dur a terme el calendari d’activitats.

Segons ha informat el regidor de Promoció Econòmica, Sebastià Aguiló (Cs), el clúster “ha acordar celebrar les jornades amb la finalitat de donar impuls als restaurants”, un segment que a Sóller ha patit especialment les conseqüències econòmiques de la crisi sanitària. Les jornades s’han programat entre el 3 i el 19 de juliol. Bàsicament el seu mecanisme consisteix en oferir uns menús degustació elaborats a partir dels cítrics cultivats a la vall a uns preus populars. Anualment les jornades compten amb gran acceptació entre els consumidors. La Vila preveu editar un fulletó informant els restaurants i els menús que participaran a les jornades.

Un altre projecte que Aguiló intentarà materialitzar dins el juliol és l’emissió dels bons “Restauracomerç” amb els quals els comerços repartiran uns vals que es podran canviar per consumicions a bars i restaurants. A Calvià s’ha creat una iniciativa similar.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a