Diari digital de la comarca de Sóller
Diumenge, 24 de gener de 2021   |   03:33
 
Enquesta  
Hauria d’autoritzar el Ministeri de Defensa l’accés públic controlat al cim del Puig Major?


No
 
Imatge de la presentació del vídeo
21/07/2020 | 15:58
Un vídeo recull el millor de Sóller
saveu.cat

L'Ajuntament ha acollit avui l'acte de presentació d'un vídeo promocional de Sóller que es difondrà per canals oficials i xarxes socials per tal de donar a conèixer la destinació turística de la vall i per reiterar que Sóller és una destinació sanitàriament segura.

Elaborat per la productora Espiral, el vídeo ha estat editat en diversos idiomes i dues durades diferents per tal que també es pugui compartir a través de missatgeria instantània.

El regidor de Turisme, Sebastià Aguiló, ha explicat que la idea es va forjar durant el confinament com una resposta a la delicada situació turística que va deixar la pandèmia de coronavirus. Aguiló ha apel.lat que "Sóller és una destinació segura" oberta a "un turisme diferent, familiar, cultural, que practica esport i que, en general, és tranquil". Per al regidor, el vídeo pretén "projectar les sensacions que desperta venir a Sóller".

A la iniciativa hi ha participat el propi Ajuntament, l'Associació Hotelera, el Ferrocarril de Sóller, la cooperativa Sant Bartomeu, Fet a Sóller, Barcos Azules, Can Det i el clúster empresarial Sóller Bon Dia.

El vídeo es pot consular al Facebook de Sa Veu o bé clicant a aquest enllaç.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a