Diari digital de la comarca de Sóller
Diumenge, 9 d'agost de 2020   |   02:28
 
Enquesta  
Han d’acceptar els ajuntaments la proposta del Govern central de cedir el superàvit a canvi de poder-ne gastar el 35% durant 2020 i 2021?


No
 
Instant de la inauguració del mural, avui
22/07/2020 | 16:17
Un mural que convida a visitar Sóller
saveu.cat

Les autoritats municipals i l'artista Natalia Spitale han inagurat avui el mural que embelleix una de les parets de la plaça de les teixidores.

El mural està format per quatre plafons que evoquen respectivament els elements més característics del centre de Sóller; la Fira i el Firó; el passat industrial i modernista i, finalment, el Sóller més rural amb el paisatge, els cítrics i les oliveres com a protagonistes.

L'autora ha assegurat que ha estat un "honor" haver pogut fer l'obra que ha qualificat com a "treball espontani" de la que ha assegurat que posa de manifest "la idiosincràcia de Sóller".

Per la seva banda, el regidor de Turisme, Sebastià Aguiló, ha destacat que l'obra d'art urbà "serveix per donar-nos compte que el turisme no és tan dolent com s'ha dit moltes vegades", destacant que l'obra té un color "totalment apolític". El batle, ha conclòs l'acte fent un al.legat a "defensar els valors de Sóller i el que tenim aquí", al temps que ha assegurat que el mural "representa un poble encantador, acollidor i còmode". Simarro ha afirmat que "moltes vegades no apreciam el que tenim, perquè sovint el pitjor enemic que té Sóller som els mateixos veïnat".Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a