Diari digital de la comarca de Sóller
Diumenge, 9 d'agost de 2020   |   02:22
 
Enquesta  
Han d’acceptar els ajuntaments la proposta del Govern central de cedir el superàvit a canvi de poder-ne gastar el 35% durant 2020 i 2021?


No
 
Ruíz, De la Concha i Aguiló
28/07/2020 | 16:21
Sóller demana una bassa de reg
saveu.cat

La consellera d'Agricultura del Govern  es va comprometre aquest dilluns a elaborar els estudis per construir una bassa de reg a Sóller per proporcionar aigua depurada de qualitat als agricultors del municipi. Mae de la Concha va adoptar aquest compromís al llarg de la reunió que va mantenir amb els regidors d'Agricultura i Medi Ambient de Sóller, Sebastià Aguiló i Juan Ruíz, respectivament.

La creació de la bassa és una reivindicació municipal que intenta acabar amb un problema històric que pateixen els regants de la part baixa de Sóller que reben aigua depurada per regar els seus cultius de cítrics. Però el líquid que reben és de mala qualitat malgrat que les anàlisis asseguren que compleixen amb els paràmetres que estableix la normativa sanitària. Segons va explicar el regidor d'Agricultura, Sebastià Aguiló, l'aigua que reben "de vegades arriba als horts carregada de brutícia i amb restes surant, malgrat que ha estat processada a la depuradora".Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a