Diari digital de la comarca de Sóller
Dijous, 3 de desembre de 2020   |   18:01
 
Enquesta  
Han de tenir exempció de taxes els negocis que enguany han hagut de tancar a causa de la covid?


No
 
Autoritats i comerciants amb tendes de més de cent anys
24/08/2020 | 11:50
Sóller posa en valor el petit comerç
saveu.cat

L'Ajuntament fet entrega durant les festes els distintius de qualitat que ha creat per al comerç local, per posar en valor la seva tasca en el teixit productiu de Sóller.

El reconeixement es va dur a terme en dos actes diferents. Primer va tocar el torn dijous al comerç emblemàtic, aquell que arrossega més de 50 anys d'història a les seves espatlles, i dissabte va tocar el torn a la vintena d'establiments comercials de Sóller que ha superat els cent anys de vida. En total, més de setanta negocis de tots els sectors han estat reconeguts durant Sant Bartomeu, en un projecte auspiciat per la Regidoria de Promoció Econòmica que tendrà la seva continuïtat amb l'edició d'un fulletó que reunirà la història i les curiositats d'aquests establiments.

A més de l'entrega dels diplomes acreditatius, els representants municipals varen entregar unes plaques que properament el propi municipi col.locarà a les fatxades d'aquests comerços. Els dos actes s'emmarcaven dins les festes de Sant BartomeuAnterior Tanca Següent Compartiu-ho a