Diari digital de la comarca de Sóller
Dimecres, 28 de juliol de 2021   |   22:26
 
Enquesta  
És ara el moment adient per celebrar les revetlles a la Plaça que no es pogueren fer per la Fira?


No
 
A la residència hi ha 35 infectats per covid
10/09/2020 | 10:52
35 contagiats a la residència de majors
saveu.cat

Un total de 35 persones de la residència Bell Entorn han donat positiu en coronavirus, de les que 25 són ancians residents i 10 treballadors del centre.

El número d'infectats s'ha conegut en les darreres hores després que es coneguessin els resultats dels tests PCR que dimarts es varen practicar a tots els majors i treballadors del centre després de confirmar-se que un ancià havia donat positiu.

Es tracta d'una notícia d'impacte donat l'elevat volum de casos positius que es registra a Sóller d'una sola tacada, el major des que va esclatar la pandèmia, el que elevaria fins als 50 el número d'infectats en actiu actualment. Segons les informacions a les que ha tengut accés aquest digital, la pràctica totalitat de casos serien assimptomàtics.

La irrupció de la covid a Bell Entorn es va conèixer dilluns després que un resident donàs positiu. Aleshores es va posar en marxa el protocol per aïllar el centre de l'exterior i es varen realitzar proves PCR a tots els interns i treballadors. Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a