Diari digital de la comarca de Sóller
Dimecres, 28 de juliol de 2021   |   23:12
 
Enquesta  
És ara el moment adient per celebrar les revetlles a la Plaça que no es pogueren fer per la Fira?


No
 
Imatge de la reunió preparatòria del projecte solidari que es promou.
12/09/2020 | 06:05
Objectiu: una cadira elèctrica per n’Emy
SaVeu

Un repte a haver d’assolir: aconseguir els 30.000 euros que costa una cadira elèctrica adaptada per al jove Emy Maduka, el jove solleric afectat per una malaltia mitocondrial, perquè pugui millorar la seva qualitat de vida i autonomia.

Aquest és l’objectiu que s’ha proposat la Regidoria d’Igualtat i l’àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament, que en el marc d’un projecte de diversitat duran a terme una campanya de captació de fons aprofitant els paraigües que decoren l’alameda de la Plaça de la Constitució que han estat cedits per Promoció Econòmica.

La iniciativa és semblant a la que Sóller va dur a terme per al jove Pau Jaume, en la que una campanya solidària va permetre que se li pogués regalar una cadira elèctrica ajustada a les seves necessitats.

Segons ha explicat Mar Castañer (PP), la responsable d’Igualtat de l’Ajuntament, la iniciativa consistirà en vendre els paraïgues de la plaça que tendran un preu mínim de sortida que està pendent de concretar-se. Els ciutadans que vulguin participar a la iniciativa tan sols hauran de posar preu i adquirir un d’aquests elements, els diners dels quals aniran a una bossa específica que gestionarà la Fundació Miró-Pastor. A més dels diners que s’obtenguin per aquesta via, Castañer explica que s’habilitarà una “fila zero”, perquè empreses i particulars puguin realitzar donatius que es canalitzaran cap a la mateixa causa. Tots els donatius tendran desgravació a la declaració de la renda, ha explicat la regidora.

Pilotes firmades

Juntament amb la venda dels paraigües de Plaça, els promotors de la iniciativa posaran a la venda sengles pilotes que estaran firmades pels jugadors de les seleccions espanyoles de futbol i bàsquet, gràcies a la mediació de Fútbol para la Igualdad que promou la sollerica Tatiana Ferrer.

Mar Castañer ha explicat que la iniciativa que aviat començarà a rodar és fruit del treball coordinat que han fet diferents departaments municipals, a més de les entitats que hi col.laboren. Ha assenyalat que la captació de fons s’hauria d’haver posat en marxa en una diada esportiva que s’havia de celebrar el passat 20 de juny, però que la pandèmia per la covid finalment va obligar a suspendre.

Dies enrere, els promotors de la iniciativa es varen reunir per preparar la campanya amb la qual es pretén reunir els 30.000 euros que es necessiten per aconseguir la cadira per Emy Maduka.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a