Diari digital de la comarca de Sóller
Dimecres, 28 de juliol de 2021   |   22:24
 
Enquesta  
És ara el moment adient per celebrar les revetlles a la Plaça que no es pogueren fer per la Fira?


No
 
L'home mort tenia 32 anys d'edat
15/09/2020 | 15:38
Mor l'home que es llançà per la finestra
saveu.cat

Ahir moria en un centre hospitalari de Palma l'home de 32 anys d'edat que el passat 22 d'agost es va llançar per la finestra del seu domicili suposadament per fugir de la Policia.

L'home no es va poder recuperar de les greus ferides al cap i a l'espinada que va sofrir amb l'impacte després de precipitar-se al buit des d'un segon pis i al llarg del dia d'ahir va morir. La víctima mortal va quedar en coma i va ser evaquat a un centre hospitalari on finalment ha finat. Es tracta d'un home de 32 anys d'edat de nacionalitat marroquina que deixa vídua i fills. 

Els fets es varen produir durant la matinada del passat 22 d'agost quan una suposada discussió amb la seva parella va alertar a les forces de seguretat. Una vegada al domicili, la víctima mortal es va llançar per la finestra suposadament per fugir dels agents. Les greus ferides que es va produir finalment li han causat la mort. El fet es va produir en un habitatge de la zona d'Andreu Coll, han apuntat les fonts consultades.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a