Diari digital de la comarca de Sóller
Dimarts, 1 de desembre de 2020   |   15:48
 
Enquesta  
Han de tenir exempció de taxes els negocis que enguany han hagut de tancar a causa de la covid?


No
 
Una de les activitats de l'escola de música sollerica.
19/09/2020 | 06:11
L'escola de música podria retardar-se a 2021
SaVeu

L’escola municipal de música podria retardar al proper any l’inici del curs, ja que una de les opcions que maneja l’Ajuntament és deixar per 2021 la contractació de l’empresa que s’ocuparia de la gestió del centre municipal.

Fonts municipals han confirmat que aquesta opció està damunt la taula, tot i que no han confirmat que finalment es materialitzi. Una de les hipòtesis que la reforça, no obstant, és que l’Ajuntament encara té pendent de convocar un concurs per procediment negociat per contractar l’empresa que haurà d’assumir el funcionament ordinari de l’escola municipal. El procés de contractació necessita del vist-i-plau de la junta local de govern, el qual encara no ha rebut.

La probabilitat de posposar al proper curs la represa de l’activitat de l’escola té com a punt de partida el fet que recentment l’Ajuntament va haver de declarar desert el concurs públic per la gestió del centre, ja que cap empresa no es va interessar per l’oferta que va presentar el municipi a licitació pública.

La següent passa que havia de donar era la de convocar un concurs per procediment negociat, una via habitual en la contractació de l’administració pública amb la qual es solen convocar fins a tres empreses diferents per oferir-los el contracte sense modificar les condicions. La passa per convocar aquest procediment fins ara no s’ha fet i algunes fonts apunten que ha estat per una decisió de caire polític. El que ja queda pràcticament clar és que el curs de l’escola de música no arrancarà per l’octubre.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a