Diari digital de la comarca de Sóller
Divendres, 30 d'octubre de 2020   |   23:59
 
Enquesta  
Ha de ser el camí de Cas Patró Lau, a Biniaraix, d’únic sentit de circulació tots els dies de la setmana?


No
 
L'acte celebrat avui dematí a la Sala Magna.
18/09/2020 | 17:24
Presentada la campanya a favor d'Emy Maduka
SaVeu

Avui dematí s'ha presentat a la seu de l'Ajuntament la campanya "Paraigües solidaris", una iniciativa amb la que es pretén reunir 30.000 euros per a l'adquisició d'una cadira de rodes bipedestadora per a n'Emy Maduka, un solleric afectat per una enfermetat mitocondrial.

La iniciativa arrencarà amb la instal.lació d'un punt de venda a la plaça cada dissabte en els que es comercialitzaran paraigües a un preu mínim de deu euros. Els ciutadans podran donar la quantitat que creguin convenien sense límit. A més, s'ha habilitat una filera zero per recaptar donatius de particulars i empreses que podran fer-se a través del número de compte ES1000756811510700750294, segons s'ha explicat durant la presentació.

La campanya compta amb el suport de les regidories d'Igualtat, Joventut i Promoció, a més de la fundació benèfica Miró-Pastor que posa la seva estructura a la disposició de la recollida de diners.

Juntament amb la recollida de diners també es celebraran activitats lúdiques, com un taller de reciclatge de botelles o un mural en el Port de Sóller.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a