Diari digital de la comarca de Sóller
Dissabte, 5 de desembre de 2020   |   09:20
 
Enquesta  
Estàs d’acord en instal·lar un semàfor a la carretera de Sóller per facilitar l’accés a Palmanyola?


No
 
Ja són vuit les persones mortes per covid a Bell Entorn
22/09/2020 | 06:34
S'eleva a vuit el nombre d'ancians morts
saveu.cat

La crisi sanitària per coronavirus a la residència Bell Entorn s'ha convertit en una tragèdia sense precedents, ja que el recompte de decessos que s'han produït fins a les darreres hores apunta que vuit ancians han perdut la vida com a conseqüència de la covid. Dos d'ells varen morir ahir horabaixa.

Les dades assenyalen que hi ha 80 persones majors que són positives per coronavirus, dels que més de la meitat, 46 en total, estan ingressats en centres hospitalaris com a conseqüència del virus. Per la seva banda, la residència acumula 34 treballadors que han donat positiu en la prova PCR per al diagnòstic de la malaltia.

Sense cap dubte Sóller es troba davant una situació mai vista durant la pandèmia, ja que fins ara el nombre de persones que han deixat la vida per culpa del coronavirus no havia assolit una xifra tan elevada. Les pròximes hores seran crucials per a la resta de persones que estan ingressades en centres hospitalaris de la capital balear.

La residència Bell Entorn va ser intervinguda pel Govern durant el passat cap de setmana per intentar posar fre a l'escalada d'infectats pel virus de la covid que s'ha anat descontrolant a mesura que han passat els dies. Durant el cap de setmana es va saber que una persona havia mort per covid, quan en realitat aquest número era superior tal i com varen posar de manifest familiars d'alguns d'aquests majors que havien finat.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a