Diari digital de la comarca de Sóller
Dijous, 3 de desembre de 2020   |   18:27
 
Enquesta  
Han de tenir exempció de taxes els negocis que enguany han hagut de tancar a causa de la covid?


No
 
Estat actual que presenta el teatre Defensora Sollerense.
26/09/2020 | 06:51
Sus a la segona fase del Defensora
SaVeu

La Conselleria de Turisme preveu donar en breu el vist-i-plau al projecte de la segona fase de reforma del teatre Defensora Sollerense, la qual cosa permetrà a l’Ajuntament desbloquejar el procés de contractació que acabarà amb la represa de les obres.

El regidor de Patrimoni, Jaume Bestard (PI), es va reunir fa uns dies amb responsables de Turisme per abordar la qüestió del Defensora, un projecte que la conselleria finança en un 80% (mig milió d’euros) amb els fons de la Borsa d’Allotjaments Turístics. La documentació va ser remesa al departament que dirigeix Iago Negueruela perquè es va haver de modificar amb la finalitat d’incloure els treballs que quedaren sense fer de la primera fase i per actualitzar el valor de les partides.

En declaracions a aquest setmanari, el regidor creu que la documentació de Turisme amb l’aprovació dels canvis serà remesa en properes setmanes a l’Ajuntament, la qual cosa -ha explicat- “ens permetrà posar en marxa la tramitació del concurs per executar les obres”.

Bestard preveu que dins el mes d’octubre la licitació de la reforma pugui ser una realitat, a fi i efecte que els treballs es puguin reprendre a la recta final de l’any.

La reforma del teatre es va paralitzar de forma sobtada el desembre de 2019 quan es va exhaurir el termini per executar-la. Però les obres no es varen acabar d’acord amb les previsions inicials, de manera que una part de la teulada va quedar descoberta, un fet que ha propiciat que l’aigua de pluja hagi accedit a l’interior del recinte cultural durant tots aquests mesos en què l’obra ha romàs paralitzada.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a