Diari digital de la comarca de Sóller
Dissabte, 5 de desembre de 2020   |   09:09
 
Enquesta  
Estŕs d’acord en instal·lar un semŕfor a la carretera de Sóller per facilitar l’accés a Palmanyola?


No
 
El nombre de casos actius es desinfla lleument.
02/10/2020 | 16:05
Tendčncia a l'estabilització
saveu.cat

El Govern Balear acaba d'oferir noves dades sobre la incidència del coronavirus per municipi. Les informacions parlen de 106 casos actius, 104 altes i 9 defuncions en el cas de Sóller.

Al llarg de les darreres setmanes s'ha passat dels 21 casos actius de dia 14 de setembre als 112 de dia 29 de setembre en dues setmanes especialment crítiques durant les quals també es va passar de dues a nou defuncions.

Durant les dues darreres jornades els casos actius s'han anat reduint a 108 malalts en les informacions exposades ahir i als 106 d'avui divendres, en una línia que tendeix a l'estabilització.

El nombre de persones recuperades ha seguit també al llarg de la setmana una línia prou positiva, passant de les 69 del dissabte passat a les 104 d'avui mateix.

Això no significa, emperò, que no s'hagin registrat nous casos. Del dissabte passat al dia d'avui s'han registrat 75 contagis nous, malgrat que durant les darreres jornades els nous malalts s'han estabilitzat en un promig de cinc al dia.

Malgrat aquesta lleugera reducció, Sóller continua essent després de Palma el municipi mallorquí amb més casos actius de coronavirus, i el primer de les Illes Balears si es té en compte el nombre de malalts per habitant.

Fornalutx i Escorca continuen essent territori lliure de covid, Deià presenta un cas actiu i Bunyola compta amb deu contagiats.

 Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a