Diari digital de la comarca de Sóller
Dimecres, 1 de desembre de 2021   |   10:41
 
Enquesta  
S’hauria d’exigir el passaport covid per accedir a bars, restaurants i hotels?


No
 
Bauzà ha estat tancat al trànsit avui dematí.
06/10/2020 | 10:11
Bauzà entra en obres
J.M.

Els carrers de Bauzà i Rectoria estaran en obres durant els propers tres mesos. Els treballs, que han arrancat avui dematí en el tram de Bauzà, consistiran en pavimentar els dos carrers amb llambordes si bé, en el cas d'aquest primer, s’aprofitarà la reforma per renovar les xarxes de distribució d’aigua potable i de clavegueram.

Les obres es duran a terme en tres fases per tal de minimitzar l’impacte que tendran sobre la circulació rodada de vehicles. La primera abraçarà el carrer de Bauzà, la segona tot el traçat de Rectoria i, la tercera, es centrarà en el nus viari que formen els carrers de Bauzà, Rectoria i Sa Mar. La realització de les obres per fases permetrà tenir operatius la Gran Via i el carrer de Sa Mar durant bona part del temps que durin els treballs.

L’obra està adjudicada a l’empresa Tecnimac Inca per un import de 120.000 euros, un pressupost que finança el Consell de Mallorca a través del Pla d’Obres i Serveis.

Els veïnats d’aquests carrers varen ser citats la setmana passada a una reunió informativa a la que els tècnics varen explicar com es durà a terme la reforma. Durant la trobada es va informar als assistents dels canvis circulatoris que experimentarà la zona durant els mesos que durin els treballs de reforma.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a