Diari digital de la comarca de Sóller
Dimecres, 1 de desembre de 2021   |   11:18
 
Enquesta  
S’hauria d’exigir el passaport covid per accedir a bars, restaurants i hotels?


No
 
L'acte celebrat ahir a la Sala Magna de l'Ajuntament.
17/10/2020 | 09:40
Arranca Futbol para la Igualdad
J.V.

La Sala Magna de l'Ajuntament va ser ahir capvespre l'escenari en el que es va dur a terme la presentació de la quarta edició de Futbol para la Igualdad, unes jornades que tenen com a missió reivindicar la igualtat en el món de l’esport.

Fins dimarts capvespre s’organitzaran diverses conferències, xerrades i taules rodones que enguany es duran a terme de manera telemàtica. Una de les poques activitats presencials serà l’emissió de la pel.lícula “Los futbolísimos”, que es projectarà demà diumenge a Son Angelats a partir de les 17 hores del capvespre.

Durant l'acte de presentació d'ahir es varen lliurar els premis a tres institucions internacionals que, segons es va explicar, han realitzat un treball excepcional durant la pandèmia. Asociación AFFAR Argentina, Fundación Shambala España i Fundación GOLEES Costa Rica foren les entitats premiades. A més, també es va reconèixer la tasca realitzada vers la igualtat per la regidora de l'Ajuntament de Bunyola, Mercè Bujosa, la periodista esportiva i activista Marta Sanpanas, i l'exjugadora professional Irene Olives.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a