Divendres, 19 d'abril de 2024   |   06:04

Enric Blanc, del C.F. Sóller, en una imatge d'arxiu.
08/11/2020 | 20:05
El C.F. Sóller no passa de l'empat
saveu.cat

Un penalti executat en el minut 90 pel Cardassar sobre la porteria del C.F. Sóller ha convertit una victòria local en un empat, el segon d'aquesta inusual lliga, el que ha suposat perdre el retorn a la segona posició a la taula classificatòria.

El partit havia començat amb una primera part molt avorrida, però a la segona part es començaren a donar interessants arribades dels sollerics a la porteria contrària que, primer Miquel Bestard en el minut 53 (de penalti) i després Julio César Córdoba al 65, convertien en un alegre 2-0 per al C.F. Sóller que només calia aguantar.

Però aquesta alegria duraria poc. En el minut 69 Javier López feia pujar el 2-1 i definitivament en el 90 Adrián Hernández convertia el penal en un empat que ja no hi hauria manera de moure.

Amb una victòria el C.F. Sóller s'hauria col·locat segon per darrere d'Andratx, que per ara ha guanyat tots els partits. D'aquesta manera és sisè, precisament empatat amb el Cardassar.