Diari digital de la comarca de Sóller
Dimarts, 19 de gener de 2021   |   02:37
 
Enquesta  
S’ha de fer l’edifici d’aparcaments del camí del Cingle, al Port?


No
 
La façana del Museu de Ciències Naturals.
23/11/2020 | 13:08
El Govern dona 48.736 euros al Botànic
saveu.cat

El Consell de Govern ha autoritzat avui dematí la Conselleria de Medi Ambient i Territori a efectuar el pagament anticipat de 48.736 euros a la Fundació Jardí Botànic de Sóller, en concepte de patronatge per al manteniment de la Fundació per a l’any 2020. Aquest pagament anticipat s’autoritza per tal que es pugui justificar la subvenció en acabar l’exercici comptable.

En aquest moment la Fundació aglutina tant les dependències del Museu Balear de Ciències Naturals com el Jardí Botànic, després que durant el passat exercici es procedís a la fusió de les dues institucions.

La Conselleria de Medi Ambient i Territori forma part del Patronat que gestiona la Fundació Jardí Botànic de Sóller, juntament amb el Consell de Mallorca, l’Ajuntament de Sóller, la Universitat de les Illes Balears (UIB), l’Associació Iberomacaronèsica de Jardins Botànics i l’Associació Museu Balear de Ciències Naturals.

El manteniment del Jardí Botànic de Sóller per a l’exercici 2020 se suportarà amb l’aportació patronal del Govern de les Illes Balears, a través de la Conselleria de Medi Ambient i Territori, i també amb els ingressos propis de la Fundació en concepte de venda d’entrades, a més d’altres ingressos provinents de l’activitat mercantil.

La Fundació Jardí Botànic de Sóller és l’únic jardí botànic legalment constituït que hi ha a les Illes Balears i, per tant, és l’única institució que pot ocupar-se de les activitats que desenvolupa d’estudi, conservació i divulgació dels vegetals, les quals són objecte de la seva finalitat institucional. Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a