Diari digital de la comarca de Sóller
Dilluns, 25 de gener de 2021   |   21:05
 
Enquesta  
Hauria d’autoritzar el Ministeri de Defensa l’accés públic controlat al cim del Puig Major?


No
 
Una màquina de l'ORA d'un carrer de Sóller.
29/11/2020 | 07:55
L’ORA canviarà les tarifes
SaVeu

Sóller 2010 elabora un estudi per modificar les tarifes que regulen el servei d’ORA del municipi que, a grans trets, serà més cara per als no residents i s’abaratirà per al col.lectiu de la tercera edat.

El regidor de Governació, Carlos Darder (PP), ha explicat que les noves tarifes “no es tocaran per als conductors sollerics”. És a dir, mantendran l’import actual sempre que a l’hora de pagar el tiquet utilitzin la targeta de resident que expedeix Sóller 2010.

En canvi, per als usuaris esporàdics i els forans que no disposen de tarja de resident, aparcar al carrer serà més car, tot i que Darder no ha quantificat encara els canvis de la tarifa.

En contraposició a la pujada de la tarifa general, el municipi reduirà l’import als conductors del segment poblacional de la tercera edat, ha explicat Darder.

El canvi de tarifes implicarà una modificació de l’ordenança municipal que regula la prestació del servei d’ORA, que el municipi té cedit a Sóller 2010. Enguany la recaptació ha caigut un 75% degut a la pandèmica de covid.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a