Diari digital de la comarca de Sóller
Dimarts, 26 de gener de 2021   |   21:52
 
Enquesta  
Hauria d’autoritzar el Ministeri de Defensa l’accés públic controlat al cim del Puig Major?


No
 
Les obres ja han finalitzat.
24/12/2020 | 09:31
Bauzà serà peatonal durant les festes
J.M.

Els cotxes tardaran un temps en poder trepitjar el nou empedrat del carrer de Bauzà. L’Ajuntament ha acordat posposar fins passades les festes de Nadal la reobertura del carrer al trànsit rodat per la qual cosa el vial seguirà sent únicament peatonal.

El batle de Sóller, Carles Simarro (PP), va explicar que “vist que ara són dies festius hem dedicit deixar per passat el Nadal la reobertura del carrer”, ja que “d’aquesta manera els vianants podran transitar amb més seguretat”.

L’obertura del vial al trànsit rodat coincidirà amb l’inici de la segona fase del projecte, ja que dins el gener arrancarà la pavimentació del carrer de la Rectoria. Coincidint que l’obra a Bauzà va quedar completada la setmana passada, el municipi va acordar deixar per passat les festes l’inici de la segona fase per evitar crear estralls durant el Nadal.

La reforma dels dos carrers suposa una inversió de 120.000 euros que finança íntegrament el Consell de Mallorca a través del Pla d’Obres i Serveis. Més endavant es reformarà Gran Via.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a