Diari digital de la comarca de Sóller
Diumenge, 11 d'abril de 2021   |   02:37
 
Enquesta  
Què s’ha de fer amb Aqualia?

Continuar amb la concessió
Prorrogar la concessió
Remunicipalitzar el servei
 
La residència on es localitza el brot de covid
21/01/2021 | 15:39
S'eleven a 21 els contagis a Estel Nou
saveu.cat

El número de contagis detectats en el brot de coronavirus que s'ha detectat a Estel Nou s'eleva avui als 21 afectats, dos més que ahir, després del cribratge realitzat als usuaris del taller ocupacional.

Segons les dades que ha proporcionat el centre, actualment hi ha 13 usuaris i tres cuidadores afectats de la vivenda tutel.lada de Can Pedaçot. També hi ha cinc usuaris del taller ocupacional, motiu pel qual Estel Nou ha decidit clausurar-lo de forma temporal fins que es doni el brot per superat. Tres persones romanen ingressades a l'hospital, una més que ahir, tot i que fonts d'Estel Nou han assegurat que no presenten quadres clínics de gravetat.

Les més de 80 persones que integren les diferents unitats d'Estel Nou es sotmetran aquest dissabte a un cribratge massiu amb proves PCR per tal d'avaluar l'abast del brot. El taller ocupacional manté en funcionament les unitats de neteja, jardineria i producció de confitura i han assegurat que el seu treball es realitza amb les màximes garanties sanitàries.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a