Diari digital de la comarca de Sóller
Diumenge, 11 d'abril de 2021   |   02:43
 
Enquesta  
Què s’ha de fer amb Aqualia?

Continuar amb la concessió
Prorrogar la concessió
Remunicipalitzar el servei
 
Una imatge del darrer partit jugat a Can Maiol.
22/01/2021 | 16:49
El Sóller cercarà el triomf a Gènova
SaVeu

El Sóller intentarà refer-se demà (16:30 hores) dels darrers resultats amb un triomf. L’equip visitarà el complicat camp del Gènova amb la intenció de sumar tres punts que el consolidarien a la taula i enfonsarien els palmesans a la part baixa.

Enric, Àlex Latorre i Toni Huertas seran dubte fins el darrer moment, mentre que Dani d’Hondt no podrà jugar per acumulació de targetes grogues.

“El Gènova és un rival que dins casa seva és molt complicat. Té un camp molt petit on qualsevol badada es paga cara i on en tot moment hi ha situacions de perill. Serà un partit complicat, exigent i d’intensitat. Hem d’aprofitar les nostres ocasions, no donar espais i estar atents a les jugades d’estratègia”, ha explicat Àlex López en el seu anàlisi del rival.

Debut del nou fitxatge

El Sóller ha fitxat a Miquel Soler, jugador que arriba procedent del Santanyí on gaudia de pocs minuts de joc. Desenvolupa el seu joc al centre del camp i podria debutar demà si el club ha pogut tramitar la seva llicència federativa.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a