Diari digital de la comarca de Sóller
Diumenge, 11 d'abril de 2021   |   02:08
 
Enquesta  
Què s’ha de fer amb Aqualia?

Continuar amb la concessió
Prorrogar la concessió
Remunicipalitzar el servei
 
L'adquisició del local ha costat 85.000 euros.
22/01/2021 | 11:11
Fornalutx compra el local per fer els banys públics
J.V.

El local del carrer de Sant Bartomeu que Fornalutx transformarà en banys públics i una oficina turística ja és de propietat municipal. Dilluns, el batle, Francesc Marroig, va signar davant notari l’operació de compra venda de l’espai. L’Ajuntament de Fornalutx hi ha destinat 85.000 euros procedents de la convocatòria de 2020 del Pla d’Obres i Serveis del Consell de Mallorca.

L’adquisició d’aquest cèntric local permetrà aportar una solució a una reivindicació històrica del poble fornalutxenc: disposar d’uns serveis públics on els visitants puguin fer les seves necessitats. A més, donades les dimensions que presenta aquest espai, també s’aprofitarà per adequar una petita oficina a través de la qual s’oferirà informació de caire turístic.

Bona ubicació

Des de l’Ajuntament s’ha destacat la bona ubicació d’aquest local, ja que està situat en el principal vial que travessa el casc urbà, i just al costat de la plaça del poble. Tot i això, a partir d’ara s’hi haurà de dur a terme un projecte de reforma per adequar-lo a les futures necessitats.

El batle ha explicat que la consecució d’uns banys públics “serà una cosa bona per al poble”. Marroig argumenta que la intenció de l’Ajuntament es mantenir l’espai obert les 24 hores del dia, per tal que puguin ser emprats pels visitants, i també pels assistents a les festes que es celebren a la Plaça.

Pel que fa a l’oficina d’informació turística, l’equip de govern haurà d’estudiar el seu futur funcionament. Tot i això, el batle ha explicat que té pendent una entrevista amb el conseller de Turisme del Consell de Mallorca, Andreu Serra, per conèixer la disponibilitat de la institució insular de col.laborar en aquest nou servei públic.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a