Diari digital de la comarca de Sóller
Diumenge, 11 d'abril de 2021   |   03:51
 
Enquesta  
Què s’ha de fer amb Aqualia?

Continuar amb la concessió
Prorrogar la concessió
Remunicipalitzar el servei
 
L'habitatge tutelat on es va detectar el brot.
25/01/2021 | 10:07
El brot d'Estel Nou puja a 32 casos
G.M.

El brot de covid detectat al centre ocupacional Estel Nou ha augmentat fins als 32 casos després que aquest cap de setmana s'hagi fet un cribratge a la totalitat de les persones que freqüenten qualsevol dels seus departaments, que són prop d'un centenar.

Així 8 usuaris es varen afegir a la llista de contagiats, més 3 membres del personal. La llista ha augmentat, per tant, fins les 32 persones.

Tres usuaris de l'habitatge tutelat de Can Pedaçot, que és on es va detectar el brot, continuen hospitalitzats i es van recuperant de les seqüel·les de la covid-19. La resta d'afectats continua als seus domicilis en confinament o bé a l'habitatge tutelat, sense símptomes o amb símptomatologia lleu.

Les autoritats sanitàries han aïllat també durant uns dies la resta d'usuaris d'Estel Nou, per precaució, malgrat hagin donat negatiu a les anàlisis. És per aquest motiu que Estel Nou ha hagut de reestructurar el seu servei i suspendre determinades activitats, ja que en aquest moment solament els monitors que varen donar negatiu en el cribratge es troben laboralment actius.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a