Diari digital de la comarca de Sóller
Diumenge, 11 d'abril de 2021   |   03:23
 
Enquesta  
Què s’ha de fer amb Aqualia?

Continuar amb la concessió
Prorrogar la concessió
Remunicipalitzar el servei
 
Campins, al costat del seu vehicle.
25/01/2021 | 13:11
Miquel Àngel Campins s'imposa a la primera pujada a Formentor
saveu.cat

El dissabte passat va tenir lloc la primera pujada a Formentor. La jornada va començar amb retard pel fet que s’hagueren de llevar branques i pedres que havien caigut al paviment a causa de la ventada del dia anterior. Tot i això, la restà de la jornada es va poder desenvolupar amb total normalitat, destacant l’organització, el veloç pilotatge i el bon ambient.

L’esdeveniment es va desenvolupar baix unes estrictes mesures de seguretat sanitàries que obligaren a fer la prova sense públic presencial. Malgrat tot, els afeccionats de les illes varen poder seguir en directe totes les pujades en streaming a la web Balearslive. A la carrera hi participaren 36 vehicles, en diferents modalitats, que realitzaren tres mànegues, a més de les pujades dels entrenaments.

El cotxe més ràpid en realitzar la pujada a la creueta i per tant guanyador de la prova puntuable del Campionat de Muntanya de les Balears, va ser el Silver Car S3 pilotat pel solleric Miquel Àngel Campins, de l’Escuderia Mallorca, que va fer un temps de 4 minuts i 10 segons. El segon classificat va ser Pedro Crespí que pilotava el Silver Car S2, seguit de Pedro Mayol als comandaments d’un Norma M20F.

En la categoria de tram cronometrat els guanyadors foren Nadal Galiana (pilot) i Lorenzo Ferragut (copilot) que marcaren un millor crono de 4 minuts i 40 segons amb un Ford Scort CO. Els segons classificats varen ser Toni Pizà i Teresa Pizà, pilotant un Mitsubishi Car. I els tercers més ràpids varen ser José Martorell i Tomeu Fluxà amb un Citroen Saxo V.

Pel que fa a la regularitat, s’imposà el BMW 2002 TI pilotat per Joan Barceló, amb Joan Verger de copilot.

 
 
 


Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a