Diari digital de la comarca de Sˇller
Diumenge, 11 d'abril de 2021   |   03:01
 
Enquesta  
QuŔ sĺha de fer amb Aqualia?

Continuar amb la concessiˇ
Prorrogar la concessiˇ
Remunicipalitzar el servei
 
L'equip de la Fundaciˇ, que aviat canviarÓ de nom.
27/01/2021 | 09:31
Jardi BotÓnic i Museu reobrin dissabte
R.V.S.

La Fundació Jardí Botànic de Sóller-Museu Balear de Ciències Naturals ha anunciat avui que el proper dissabte les seves portes, després que ambdues seccions hagin estat tancades al públic durant deu mesos a causa de la pandèmia.

La Fundació, que estrena nova etapa en la que Museu i Jardí Botànic tornen a anar de la mà recuperant la unió que els va definir en els seus orígens, segons ha destacat la seva nova responsable, Aina Ferrero, obrirà en horari de dimarts a diumenges de 10 a 14 hores, tenint com a novetat, precisament, l’obertura durant tot el cap de setmana.

"En uns moments on el contacte amb la natura i les activitats en espais oberts són gairebé les úniques alternatives de lleure, tot el personal de la Fundació comparteix l’alegria per aquesta reobertura que es durà a terme seguint les mesures covid-19 estipulades", han explicat des de l'entitat.

La Fundació treballa en la definició d'un nom comercial, més curt i atractiu que l’oficial, que sigui capaç d’englobar l’essència de les dues seccions. A més, es crearà un logotip comú i es posaran en marxa unes xarxes socials i una web unificades, enteses aquestes com a mesures simbòliques que descriuen la voluntat de materialitzar la fusió del Museu i del Jardí duita a terme aquest estiu.Anterior Tanca SegŘent Compartiu-ho a