Diari digital de la comarca de Sóller
Diumenge, 11 d'abril de 2021   |   02:27
 
Enquesta  
Què s’ha de fer amb Aqualia?

Continuar amb la concessió
Prorrogar la concessió
Remunicipalitzar el servei
 
Instant de la firma del contracte de lloguer
27/01/2021 | 15:20
La Casa del Mar es transforma en aulari
saveu.cat

Els operaris ja han començat a treballar al primer pis de la Casa del Mar per habilitar les dues primeres aules que disposarà el col.legi públic Pere Cerdà, del Port.

L'actuació provisional permetrà reubicar els alumnes que actualment ocupen un barracó al pati del centre així com l'aula instal.lada a l'antiga oficina d'informació turística del Port. Les noves aules al primer pis de la Casa del Mar tendran un aire temporal fins que properament es faci una reforma més profunda per adequar els espais definitius.

L'adequació de les aules es duu a terme una setmana després que l'Ajuntament rubricàs el contracte de lloguer amb la Tresoreria General de la Seguretat Social (TGSS), propietària de l'edifici, a la qual el municipi abonarà uns 1.400 euros mensuals per utilitzar el primer pis de l'edifici situat al carrer del Canonge Oliver, segons ha informat la regidora d'Educació, Andrea Pomar.

Amb la firma del contracte es posa punt i final anys de negociació entre Sóller i la TGSS amb la qual l'edifici de la Casa del Mar passarà a ser un aulari complet per a l'escola del Port.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a