Diari digital de la comarca de Sóller
Diumenge, 11 d'abril de 2021   |   03:45
 
Enquesta  
Què s’ha de fer amb Aqualia?

Continuar amb la concessió
Prorrogar la concessió
Remunicipalitzar el servei
 
La situació epidemiològica encara és complicada.
29/01/2021 | 12:28
Bars tancats encara fins dia 13
G.M.

La preocupant situació del nivell de contagis a Mallorca, Eivissa i Formentera ha duit el Govern Balear a anunciar avui una pròrroga de les mesures del nivell 4 ampliat, que suposa que bars i restaurants romanguin tancats i només puguin oferir begudes i menjar per endur.

Demà dissabte acabava el termini fixat pel Govern Balear per mantenir aquestes mesures, però les amplia fins el 13 de febrer i hi incorpora l'illa de Formentera. A Menorca les mesures són sensiblement més relaxades.

A banda d'això el toc de queda continuarà mantenint-se de 22 a 6 hores i les reunions familiars continuaran estant prohibides. L'activitat esportiva es manté en mínims.

La consellera portaveu del Govern Balear, Pilar Costa, ha informat d'aquestes mesures després de la celebració del Consell de Govern, a la vegada que ha anunciat que 4.226 persones de les residències d'ancians ja han rebut la segona dosi de la vacuna i ja es troben plenament immunitzades.

També ha explicat que el procés de desescalada serà lent i ha advertit que les mesures de protecció individual duraran encara molts mesos.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a