Diari digital de la comarca de Sóller
Diumenge, 11 d'abril de 2021   |   03:16
 
Enquesta  
Què s’ha de fer amb Aqualia?

Continuar amb la concessió
Prorrogar la concessió
Remunicipalitzar el servei
 
El tramvia torna dilluns a estar en servei.
31/01/2021 | 09:25
Tramvia, només de dematí
G.M.

El tramvia de Sóller retornarà a l’activitat el proper dilluns després que hagin culminat les obres de la platja de vies de davant les cotxeres, a l’interior del recinte de l’Estació del Ferrocarril.

Durant tres setmanes els combois han romàs aturats i el servei s’ha realitzat mitjançant petits autobusos, que han seguit connectant el nucli de Sóller amb l’Horta i el Port.

La companyia ferroviària ha anunciat una reducció en el nombre de serveis per als propers mesos. Es tracta d’uns horaris provisionals a l’espera que l’evolució de la pandèmia permeti una major activitat relacionada amb el moviment i amb el turisme.

A partir de demà dilluns, els dies feiners hi haurà serveis des de Sóller a les 8, les 9 les 11 i les 12 i mitja hora més tard des del Port. Els caps de setmanes els horaris seran a les 9, les 10, les 11, les 12 i també les 16 i les 17 del capvespre des de l’estació.

Per la seva banda, el tren romandrà encara un temps més inactiu degut a la seva gran dependència del turisme. La companyia ferroviària no sap quan es podrà reactivar.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a